Onze troeven - Ik word elektrotechnicus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Onze troeven

Elektroklik

Elektroklik is een online leercentrum. Je vindt er een heleboel tools om je leerstof mee te herhalen of in geval van ziekte zelfstandig door te nemen.
Filmpjes, software, quizzen en andere tools leiden je naar een schitterend resultaat !Deze website is enkel toegankelijk voor leerlingen van de elektro-afdeling KTA Brugge.

Didactische uitstappen

Wij zorgen ervoor dat iedere leerling twee maal per jaar een didactische uitstap kan beleven. Bedrijven zoals Eandis, NMBS, Elia, Belgacom, Boudewijn Park, Living Tomorrow ... zijn al meerdere keren door onze school bezocht.

Elektrowereld

Deze website biedt meer dan 100 didactische filmpjes, softwareapplicaties, educatieve games,...  Kortom genoeg stof voor een boeiend leertraject !Volg elektrowereld op facebook. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwigheden.

Leeromgeving

Om uw zoon / dochter zo goed mogelijk op te leiden besteden we veel aandacht aan de organisatie van klaslokalen en didactisch materiaal. Telkens trachten wij de meest recente technologie aan onze leerlingen te demonstreren. Ruime praktijklokalen, theorielokalen uitgerust met een projectiescherm, een laboruimte,... Bij ons vindt u het allemaal!

KTA elektroclub

Zin om te experimenteren met elektriciteit? Coole robots of snelle RC - wagens te bouwen? Dat kan! Iedere leerling van de elektro-afdeling krijgt de kans om zich in te schrijven voor de KTA - elektroclub. Eénmaal per week komen leerkrachten en leerlingen samen om fantastische bouwpakketten in elkaar te steken.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu